24 Aralık 2012 Pazartesi

Duvar Rafları Fiyatları


                  Kişiler hayatları boyunca kendi beğenilerine hitap eden bir yaşam sürmek için çaba sarf ederler. Sırf bu sebepten dolayı kimileri eğlencelerine, kimileri seyahatlerine, kimileri giyim tarzına yaptıkları harcamalardan gocunmazlar. Değişmez bir gerçek vardır ki; en çok maddi harcamayı gözleri kapalı evleri için yapmaktadırlar. Sürekli içerisinde bulundukları, sürekli bulunmasalar da bulundukları süre zarfında istedikleri doğrultuda vakit geçirmeyi hedefledikleri bir hayat felsefeleri vardır.

                Son zamanlarda kişilerin ev dekorasyonu kastında en çok revaçta tuttukları ve kesinlikle dizayn bedelinden kaçınmadıkları bir detayda duvar raflarıdır. Duvar rafları fiyatları da duvar rafları modelleri gibi her bütçeye ve her ortama göre çeşitlilik göstermektedir. 10tl kadar cüzi bir miktardan başlayan portatif duvar raflarından tutunda 5,000tl ye kadar artış gösteren market duvar raflarına kadar çeşitleri bulunan geniş bir raf modellerine sahip olarak hizmet verilir. Duvar rafları fiyatlarının birbirinden farklılık göstermesi model farklılığından kaynaklanmaktadır. Örneğin; düz doğrama ve tahta montajı yapılarak oluşturulan ince bir portatif raf ile özel ölçülerle tasarlanmış ferforje veyahut dekoratif bir duvar rafı arasındaki fiyat farkı haliyle mevcut olmaktadır.

                Hazır duvar raflarının fiyatları, özel sipariş üzerine belirtilen ölçülerle yapılan raflara göre daha ekonomik olmaktadır. Özel yapılabildiği gibi tam tersi hazır olarak satışa sunulan duvar raflarının da hepsi birbirinden güzel ve dikkat çekicidir. Son dönemde popülarite kazanmış olan mobilya içi duvar rafları veyahut ankastre duvar rafları olarak adlandırılan raf grupları ile işçiliği ve malzeme çeşitliliği olmayan duvar rafları arasında oldukça değişken fiyat farkları vardır. Son model duvar rafları fiyatları yüksek olduğu gibi; ürünler daha uzun ömürlü ve kullanışlıdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder