24 Aralık 2012 Pazartesi

Çalışma Masası Dizaynı


Çalışma masaları evimizde ya da ofisimizde en çok dikkat çeken unsurlardandır. Hayatımızın büyük bir kısmını ofislerimizde geçirmekteyiz. Haftada en az 40 saatimiz çalışma masamız üzerinde geçmektedir. Bu yüzden çalışma masasının seçimi son derece önem arz etmektedir. Hem gözümüze gönlümüze hitap edecek hem tarzımızı yansıtacak hem de rahat ve verimli bir çalışma ortamı sağlayacak bir çalışma masası seçerek uzun çalışma saatlerimizi bir keyfe dönüştürebiliriz. Çalışma masası dizaynı işte bu noktada son derece büyük önem taşımaktadır. Size en çok hitap eden çalışma masası dizaynı nasıldır? Ahşap modeller mi, modern bir tarz mı tercih edersiniz?
L şeklinde olanından, antika olanına, kilitli çekmecelere sahip olanından, cam olanına kadar birçok farklı çalışma masası dizaynı mevcuttur. Ahşap, laminant, deri kaplamalı, cam, metal masa seçeneklerinden hangisi sizi yansıtıyor ise kendiniz için bir seçim yapmalısınız. Birçok kağıt ya da dosya saklama özelliğine sahip olan çalışma masasına ihtiyacınız var. Bu durumda masaların yan ve alt boşluğunda yeterli saklama yeri olanlarından tercih etmelisiniz. Masa üzerlerine yerleştirilen raflar da dosyalarınızı ve evraklarınızı muhafaza edebileceğiniz bir alan sağlarlar.

Çalışma masaları düz renkli, oymalı ve ahşap ya da rengarenk desenli dizaynlara sahip olabilirler. Renkli laminant masalar motivasyonunuzu üst düzeyde tutabilmenizi sağlayacak ve gününüze enerji katacaktır. Ahşap oymalı antika masalar ise mesleğinizin ağırlığını üzerinde taşıyacak ve karşısında ki kişiye güven sağlayacaktır. Peki ya sizin tarzınız bunlardan hangisi?
En güzel çalışma masaları http://www.dekorister.com.tr adresinde yer almaktadır. Özellikle Valancia Çalışma Masası çok şık bir masa tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder