19 Aralık 2012 Çarşamba

Banyo Duvar Rafları



                    Son yıllarda mimarinin ve yapılaşmaların da gelişmesi ile birlikte adeta en önemli bölümlerden biri haline gelen banyolarımız, hemen hemen bir oturma odası ebadında ve konforunda inşa edilmeye başlandı. Tıpkı her odamızda yer alan ve artık özel olarak bile üretilmeye başlanan duvar rafları gibi; banyo duvar rafları da oldukça ilgi görmektedir.

                Özellikle eski model büyük ve kapsamlı banyo dolaplarının tercih edilmeme sebebi; yaşanan alan darlığı olmaktadır. Buna istinaden üretilmiş modern görünüme sahip ve bir o o kadar kullanışlı banyo duvar rafları bulunmaktadır. Paslanmaz çelikten veya ferforje demirden ve daha birçok tercih edilebilecek malzemeden imal edilen bu raflar, banyo içerisinde oldukça rahat ve keyifli bir kullanım olanağı yaratmaktadır. 

                Tasarımında bulunan asıl var oluş sebebi çeşitli malzeme ve eşya muhafazası olan bu duvar raflarının birden fazla kullanım amacı ve modeli bulunmaktadır. Duşa kabin sistemi söz konusu olan banyolarda köşelere monte edilen raf sistemi ile birçok sabun, şampuan, duş jeli gibi kişisel bakım ürünlerinizin muhafazasını sağlarken aynı zamanda ulaşabilme açısından en kolay yerde bulunmasını da sağlayabilirsiniz. Bir diğer kullanım alanı jakuzi ve küvet çevresi olan banyo duvar raflarının bu modelleri daha özel tasarımlardır. Daha konsept ve daha ortama uygun bir ahenk yakalanmak amaçlandığında jakuzi ve küvet yakınında içecek, tütsü, mum veya banyo köpüklerinin yerleştirilmesi ile uzanma ve kalkma durumundan kurtulmuş olursunuz. Bu raflar tamamıyla konfor ve rahatlık amaçlı dizayn edilmiştir. 

                Banyo ünitelerinin, lavaboların hemen yakınında yer alan banyo duvar rafları ise; havlu, sabun, bornoz gibi ihtiyaçlarınızı kapalı bir şekilde tutmadan daha estetik bir şekilde yerleştirmenizi ve kullanıma hazır tutmanızı sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder