19 Aralık 2012 Çarşamba

Beyaz Kitaplık Modelleri



Kitaplıklar artık hem düzenlemek amaçlı hem de estetik bir görünüm yaratmak maksadıyla sıklıkla kullanılmaktadırlar. İnsanlar yaşadıkları ortamın dizaynına göre ve kaplayacağı yeri de hesap ederek yeni kitaplıklar alarak, hem kitapların yan yana düzenle sergilenmesini sağlarlar, hem de uygun formlar kullanarak mekâna yeni yorumlar katmış olurlar. Son zamanlarda birçok mobilyada beyaz rengin hâkimiyeti söz konusudur. Beyaz kitaplık modelleri de bu sebeple oldukça fazla kişi tarafından kullanılmaktadır.






                Genellikle evlerin salonlarında ferah ve geniş mekân arayışı artmıştır. Pek çok insan beyaz oturma gruplarını sadece üzerlerine renk katacak kırlent yastıklar eşliğinde kullanırken , eski tip vitrin anlayışı kalmamış denecek kadar azdır. Salonlarda genelde duvar rafları, nişlerde oluşturulan raflar ya da modern kitaplıklar kullanılmaktadır. Böylece daha fazla yer kazanmış olunarak daha ferah bir ortam sağlanmaktadır. Beyaz kitaplık modelleri de böyle bir salona mükemmel uyum sağlamaktadır. Sadece evlerin salonlarında değil yine modern çizgilerle döşenmiş bir ofiste de tercih edilmektedir. Daha sade ve bol ışık alan bir mekân düzenlemek için günümüzde çoğu tüketicinin isteği bu hoş kitaplıklardan yana olmaktadır.

                Beyaz kitaplık modelleri sahibinin ruh halini en iyi yansıtan mobilya grubu ürünlerindendir. Beyaz saflığın, sadeliğin ve masumiyetin rengi olarak en gözde ürünlerde kullanılmaya devam etmektedir. Kitaplığınızın ışığında aydınlanan mekânlar yaratmak artık bu kadar kolay gerçekleşmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder