19 Aralık 2012 Çarşamba

DEKORATİF DUVAR RAFLARI VE FİYATLARI



Evlerinizi dilediğiniz estetiklikte süsleyen ve mobilya yerleştirmenizi görsel bir showa dönüştüren dekoratif raflar günden güne çeşitlilik kazanmaktadır. Ortama, zevkinize ve ortamda bulunan diğer mobilyalara en uygun malzeme ile çalışılan ve bütünlüğü yakalaması sağlanan dekoratif duvar rafları ve fiyatları birbirinden farklılık göstermektedir.

                Kullanılan malzemelerin başında gelen ferforje, çelik, ahşap ve çeşitli ağaç hammaddesi ile çalışılacak olan desen ve işleminin, modelin kapsamı doğrultusunda değişen fiyat aralıkları oldukça fark edilebilir seviyelerdedir. Tercih edilen modellerin başlıcaları daha çok ince hatlar ile çalışılmış mikadan üretilmiş olan rahat silinebilir ve daha dayanıklı maddeden üretilenlerdir. Dekoratif duvar rafları ve fiyatları arasındaki farklılar olmasının başlıca sebebi budur. Son zamanlarda tercih edilen dekoratif duvar raflarından biride cam duvar raflarıdır fakat özellikle evlerde cam rafların tercih edilme oranı ofislere göre daha düşüktür. Çünkü kırılma ve ağırlık taşıma kapasitesi daha riskli olan cam malzemeli raflar diğer modellere göre daha ekonomik olduğu için tercih edilebilmektedir.


                Evlerde ve yaşam alanlarında estetik dendiğinde akıla ilk gelen mobilya dizaynı ve mobilya uyumudur. Bu uyumu sağlayan ve varlığı ile tamamlayan kitaplık ve dolap anlayışına bambaşka bir boyut kazandıran bu raflar kullanım amaçları ile de gerçek anlamda rahatlık sağlamaktadır.


                Her bütçeye ve her zevke uygun dekoratif duvar rafları ve fiyatları mevcuttur. Eğer sizde evinizde alışmış olduğunuz dolap ve kitaplık görünümünü estetik ve daha görsel bir boyuta taşımak istiyorsanız bu dekoratif rafları incelemeye başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder